Para Penyiasat Saya

11 June 2012

Butuh Waktu.

Bismillah...
^_^
Dah sebulan lebih kau pergi,kan...?
Harini dah start sem baru and yes, aku dah pun sampai di bumi Melaka ni..

Melaka Bandaraya Bersejerah, haha.. dan memang banyak sejarah antara aku dan kau di tanah kecil ini.. :')

Alhamdulillah... aku masih tidak anggap kau seperti musuh aku. dan tidak sedikit pun perasaan benci timbul dalam hati aku untuk kau.
Aku tenang sekarang.
Aku tak lagi persoalkan apa yang telah terjadi. Semua ini takdir,kan?
Allah berikan kita bahagia, tapi kita juga yang khianatinya, mungkin sebab itu Allah tarik semuanya.. 

Apa ada pada kau syg, sampai aku tak boleh buang kau dari minda aku??
Sampai aku tak boleh nak mulakan hidup baru??

Satu hari nanti, aku akan pulangkan benda ni. :')


No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari