Para Penyiasat Saya

13 January 2012

Assalamualaikum,

Alhamdulillah.. Test Eco tadi semua aku dapat selesaikan. Takda yang rongak-rongak. Tadi dah pergi klinik. Doktor check urine test segala. Sebab perut aku yang sebelah kanan sakit gila bila nak gerak or terhentak. Last-last, result keluar dan aku ada infection kat pundi kencing and kidney aku. Haaaaaaaa... :O

Tapi tak apa lah. ubat semua doktor dah bagi free. Harap-harap cepat sihat. Sbab aku dah tak tahan sangat sakit bila terhentak time naik  moto dengan Nad :'(

Lepas tu, aku tak dapat pergi kelas Photo malam tadi sebab sakit. Aku makan dekat laksamana tadi pun sup ayam dan nasi putih je. Air mineral je. Sumpah dah macam makanan kat hospital. ......

Esok pagi-pagi aku akan ke Shah Alam untuk interview dengan Alaf 21.. :D

Time dekat Laksamana tu, aku ternampak shira dengan samad. Dari jauh.. Aku tersenyum sorang-sorang. Tengok mereka gurau-gurau.. Aku teringat Dia..

Tiga Bulan Sembilan Hari.... u left me.

I MISS YOU. =,0


No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari