Para Penyiasat Saya

20 December 2011

Urghh!! Why all this happen!!?

Assalamualaikum..

When it comes about heart and friendship, its killing me, man. I have no idea what to do now. :( Like seriously, he means to me. Only because of a little tiny mistake, our friendship become like hell.

Are you angry with him?
NO.

So?
I have hurt....by his words..

Why don't you tell the truth?
HUH?

=____= The truth. . .
No Way!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - <<<

Next.

Suddenly, he came into my life again. Ya Allah. Apa lah yang kau nak..? Kenapa perlu update status pasal cerita lama? Kenapa perlu mention 5 haribulan semua tu. . . It's over okay. :( Then why should you told everyone one about us. . .? I miss you too okay. . but we already knw that we never can be together.

Aku gembira kau dah ada kerjaya kau sekarang. hidup kau pun dah stabil. Dah tak macam dulu. Alhamdulillah, dapat juga kau cari arah tujuan kau.

We both loved each other. . . but the only mistake is, we were both too young when the love came at that time. . 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - <<<

Ya Allah.. sumpah aku rasa lain sangat hari ni. T_T
Don't really know why. . . 

But since last night. . . aku terasa lain sangat. Bila bangun pagi, aku rasa sayu, masuk tengah hari, aku dah rasa aku kehilangan seseorang. Hmm.. aku tahu siapa. . .

Selama ni aku ada life juga bila aku sentiasa fikir aku ada teman. Tapi sejak pagi tadi, aku dah rasa aku tak da siapa2 kat sini. . . Mula2 aku tak layan juga perasaan entah apa2 ni. But then, bila aku pergi kelas Eco tadi, selak2 buku nota hijau aku tu, tiba-tiba ternampak tulisan2 dia. terdengar balik apa yang dia cerita tentang Eco. Ya Allah, sumpah aku tersentap. Then bila balik tadi hujan. Aku keluarkan payung dan tiba2 ku perasan warna payung aku ni comel lah!! ^_^ But then, aku teringat. . . dia yang pilihkan warna payung. :( Urggh!! stress aku. Bila kat dalam bilik tadi, tiba2 ada dua orang tanya aku nak tempah jersey tak. . . jersey contoh yang dia pegang tu, jersey Man.Utd. . . 

WHY..!!!!? all those thing reminds me of you okay. . . And why I feel like this way. . .??

Seriously, I miss you, my friend.
I'm sorry for ignoring you.













No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari