Para Penyiasat Saya

20 December 2011

Lepas Gian ! Huhh!!

Assalamualaikum..

Kenapa lepas gian?

Haha.. aku minat gila menyanyi and menari.. 19 Dec 2011. Aku wakil Kolej aku Tun Senaja untuk Nyanyian Tradisional. Nak post video, broadband aku ni 'laju' sangat. =_='
So, sila lah klik sini untuk tengok gambar2 tadi. :)

Dah lama gila tak perform macam tadi.. siap menari2.. hehehe. Lepastu tak lama lagi aku akan tolong budak OM untuk buat nyanyia amal sekitar Dataran Pahlawan. Ye... depan orang2 ramai, nyanyi dgn pemain gitar kat  tengah orang tu, tepi jalan tu.. hahaha. SUMPAH aku tak pernah lagi ada pengalaman macam tu.. :S So, iniah peluang aku.. Buat amal kebajikan sikit,, kutip dana..

Memang lepas gian la aku sem kali ni.. hohoho.

Tadi lepas habis event Nyanyian Tradisional tu,, aku ada ber-conversation dengan seseorang. Aku dah faham dah. :'(
Entah. Aku tak tahu lepas ni macam mana nak gurau2 and gadoh2 macam biasa lagi. Aku akan rasa awkward dengan dia lepas ni. ye, sangat. :(

Aida,, lepas ni kau sorang2 jelah.. Dah takda lah orang nak teman kau makan, teman kau tengok bola, teman kau shopping, teman kau tgk wayang, teman kau jogging.. Kau loner la lepas ni aida.. booooo~~


OKAY SEDIH





No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari