Para Penyiasat Saya

02 November 2011

This is for S,S,A and A..

Assalamualaikum..

To S,
Weyh.. kau buatlah macam mana...
Hati aku dah less sensitive..
Kau mungkin tak sedar apa yang kau buat tu telah buat aku kecewa.
Hari ni, aku buka profile kau dan aku pula yang kau hide dari wall.
Thanks a lot.
Kau rasa aku ganggu hidup kau ke?
If yes, fine.. aku rasa, kau dah boleh remove aku dari friends. Sebab aku tak boleh nak remove kau. Aku tak kuat nak buat tu semua. Tapi aku tahu kau boleh.
Aku tak tahu la apa salah aku dah buat kat kau.. Tapi makin lama makin kau selalu buat aku terasa. Itu ke yang kau nak?
Aku tahu kau baca, dan aku tak kisah kau nak fikir aku ni apa. But seriously, kau buat aku betul2 sedih sekarang ni.
Aku tunggu kau. Tapi aku tak tahu kau kisah ke tak aku tunggu kau.
Ni pesan aku. Kalau kau boleh jumpa gadis lain yang lebih sayang kau lebih dari aku sayang kau, kau tunjuk kat aku. Then, aku takkan pedulikan kau lagi. AKU JANJI.

To another S,
Kau ni sweet.. tapi main tarik2 tali je dengan aku,kan? Stress aku! haha.
Weyh... aku tak pernah rasa bosan teman kau hari2.
Kau MOK aku. ^_^
The next sem,would be our time dude! haha.
Tapi aku tak nak jadi budak LEKIR okay! XD
Tak sabar nak lepak2 dengan kau lagi.

To A,
Apa kau nak lagi?!!
STAY AWAY FROM ME laaaahh!!
Aku tak suka kau cari aku lagi.
Kita dah lama selesai,kan?
Nak berkawan biasa dengan kau pun aku dah tak nak.
Please, aku tak nak jadi mangsa kau lagi..

To another A,
Emmmm.. sorry.. tapi kawan baik aku tak suka aku kawan dengan kau..
Kau baik.. kau selalu ambil berat tentang aku..
But kadang2 kau buat aku rimas..
Dan kawan baik aku yang lebih kenal kau, nasihatkan aku untuk jauhkan diri dari kau.
Sorry kawan..,, but kau memang kawan yang prihatin..
Thanks bro.

sekian,, 


No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari