Para Penyiasat Saya

04 November 2011

Result oh Result..

assalamualaikum..

Aku dah check result pukul 3 pagi tadi..
Thanks kat MOK sebab sama2 teman aku check result..
Ada beberapa orang shj yang tahu result aku..

Agak menyedihkan bila tengok result aku kali ni. :(
Tapi aku tahu dan mengaku memang aku salah..
Aku leka sangat dengan siapa2 dan apa2 tu..

Aku tengah down gila sekarang ni..
Mummy ayah mesti sedih.. :(
Aku dah serba salah gila dah ni..

Next sem, aku janji, aku belajar betul2..
Aku nak naikkan balik pointer aku..
Aku akan guna cara mereka2 guna tu walaupun cara tu salah..

Asalkan pointer aku naik next sem..
-_-

Aku lulus.. Alhamdulillah..
Tak ada repeat.. Alhamdulillah..
Cuma pointer aku jatuh malah lebih teruk dari pointer part 1 aku..
:(

Tahniah kat kawan2 aku yang dapat DL..
Bila lah nak merasa DL..
Next sem ke? Hmm.. Insyallah.. Aku USAHAkan !

Ayah, Mummy.. akak minta maaf..
Memang salah akak and akak akan tebus balik..
Jangan lah marah2 kat akak ea..
Sakit telinga la mummy.. 
Akak ada 3 sem lagi... Gie me some time to make u proud one day, okay..
I'm Sorry..

*down down down... :(

Lepas ni, saya akan kurang fikirkan awak,sorry..


No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari