Para Penyiasat Saya

14 November 2011

It's Complicated.. :'(


okay.. seriously kali ni aku tak boleh nak decide.
Ini bukan soal aku terlalu memilih atau apa.. but the thing is, aku tak tahu perasaan aku. Aku takut kalau aku setuju, semua musnah !

Saat2 macam ni lah aku teringatkan sesorang.. Mr.Stranger.. Dia mungkin pernah jadi yang istimewa, but now dia sahabat aku.. :') Dan kalau boleh, aku nak dia tolong aku pilih.. :'( Tapi kalau aku cerita.. belum tentu dia terima apa yang aku nak cerita.. 


Ya Allah.. :'(

Mummy tak faham..
Dia cuma tengok dari luar.. tapi aku lagi kenal dia.. 
Please... aku tak nak buat keputusan tergesa-gesa macam  ni...
Aku ada hak untuk memilih,kan?? :'(

please.. 



No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari