Para Penyiasat Saya

10 October 2011

Tik Tik Tik...

Assalamualaikum...

Hari ini aku terpaksa meninggalkan JB dan pergi ke LENDU semula...
Demi Tournament Taekwando.. aku tinggalkan cuti sem aku...

Aku bawa laptop untuk tak terlepas update cerita kat blog.. :')
Aku bawa Nikon, nak ambil gambar.. supaya orang tu tak lupa akan aku..

Ni gambar time tunggu bas.. ^_^

Bila sampai Melaka Sentral tadi,...
Aku sebak.. :')
Ini lah tempat kami...
Ya Allah.. macam mana nak lupakan semua kalau macam ni... :'(

Sampai je MC, aku pergi McD..
bungkus Big Mac..
Tiba2.. aku terpandang seorang pekerja McD yang pakai baju kemeja biru..
Ya Allah... aku teringat dia lagi..
Ternampak muka dia yang pakai baju kemeja biru..
Aku tersenyum and ambil phone, nak sms kat dia..
Tiba2.. hmm.. tak.. macam mana nak sms... hmm..


Aku masukkan balik phone dalam handbag.



Tgh hari tadi bila buka FB kat phone, aku terbaca satu komen..
Dari seseorang yang aku sayang..
Jujur, aku terasa dengan komen dia...
Kalau dia baca blog aku ni..
Aku nak beritahu dia, yang aku bukan perempuan yang senang2 berubah hati pada satu lelaki ke satu lelaki yang lain..
Tak sangka dia fikir aku macam tu... =(

Please.. jangan paksa saya untuk terima atau suka lelaki lain..
Tolong jangan fikir saya semurah itu..

Keputusan saya tetap macam apa yang saya beritahu awak tadi..
Awak nak saya hidup bahagia..
Awak tak nak saya tunggu awk..

Baiklah.. kalau betul awak tak nak saya tunggu awak..
Cakap dengan saya, bersumpah atas nama Allah..
Bersumpah yang awak tak sayang saya langsung, tak nak saya, awak nak sangat saya pergi dari hidup awak, dan hati awak tak ada untuk saya..

Saya tak akan ingat awak lagi lepas tu...
Macam ape yang awak nak...


Kalau awak memang sanggup, silakan.





No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari