Para Penyiasat Saya

27 October 2011

Sweet Memories : Karisma 2011

assalamualaikum,,

maaf maaf maaf... aku post cerita sampai training hari ke-3 je kan.. huhu.. sorry..sorry..
Haha.. ingat sempatlah nak bukak laptop.. gila lah.. busy gila dengan latihan.. dengan kawan2.. :)

ni adalah gambar2 kat melaka dan segamat..


Inilah jadinya jika atlet taekwondo dan silat beriya nak jadi atlet bola jaring.. HAHA!

adoyaii.. ni kalau budak2 bola jaring tgk,.. malu weyh~~!! berterabor! haha!

Sansan, Arip, Aimi.. ^_^

Alolo.. macam penat sangat je budak ni.. haha..

Izra and kak kCik

WB dan Panjang

Latihan malam di gym..

Sparing husna vs amy

Beloved coach.. ^_^

Kolam Air Panas Gadek

Time ni kami beriadah.. untuk Rest Treatment.. Kena ada rest jugak.. kan,kan,kan.. Kami pergi tengah malam dan balik around kul 1 pagi.. huhu.. sumpah best! Aku nak pergi lagi lepas ni.. Siapa nak join!! ngee~~~

My Bro, Shahdzrul.
Sebab dia ni lah aku dapat rasa semua ni. Kalau tak sebab dia beri aku semangat, cabar aku, marah aku, buli aku.. aku tak sampai ke sini.. Dia dah part 6. So, aku pun dh tak tahu bila lagi dapat jumpa dia. Sayang kau bro.. :') You are the best ever! thanks =')

Kak Sha.
Kak sha pun dah abis blaja lepas ni.. Insan ni banyak ajar aku erti kehidupan.. aku akan sentiasa ingat pesan dia..
"Kalau kita tak salah, kita jangan peduli apa orang kata"
Thanks sis.. Love You.

Husna.
Gadis tabah yang pernah aku kenal. Aku respect dia ni.. :)

Haziq@Panjang@crackers.
dari awal aku join latihan. dialah orang yang baling kuat semangat. All the best bro! ^_^

Kami dah macam family.. :) we shared everything..

GYM. see yaa next sem! HAHA!

ini antara barang2 yang aku dapat untuk KARISMA. FREE!!

Ariff.
Badan je kecik! tapi lincah woOO! He's a nice person. A good listener.  Dan dia pun seorang abang yang baik. Thanks 4 everything bro.. :')

Aimi & Sara.
Korang CHOMEL!!!!!!!!!!!!! haha! oke tu je.

Shazrin Syafiq.

Do we care on what everyone says? haha! NO! :P

Apelah agaknye tu..

Medal Perak. After everything we faced.. :')

Hero lah tu sampai pecah2 bibir.. haha.

Majlis Perasmian.

sweet couple. hehe..

Tertidur sambil jaga barang2. teheehee..

Congratz Sofi. Medal Perak.
'Aku tak suka perangai kau. Tapi aku tak nak kau mati'

Faez Silat and Kak Sha

Melaka Go! Go! Go!

Rain and Me.
Do we have to explain everything? We just nothing.. we just need each other as an inspiration..
we keep silent because we knw what is really happen between us.
Love you MOK!haha..

Gambar kat atas ni semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kawan2 aku yang baru.. Dont worry Nad.. kau tetap kawan sedosa dengan aku.. hahaha!

Karisma 2011 - Taekwondo Silat

aku sedar aku cuma orang baru dalam bidang and group ni. Thanks pada shahdzrul sebab tarik aku join taekwondo. Thanks pada Sir Hakim.. dulu cuma coach untuk KoKo je.. sekarang dah jd coach dan macam ayah sendiri. Thanks Sir Azis yang beri aku peluang untuk ikut kawan berlawan untuk Karisma walaupun aku tak lawan langsung. Aku cuma ikut training dengan mereka. Thanks Sir Iwan yang tak pernah beza2kan aku dengan yang lain2.. Thanks kawan2 yang lain kak kcik, kak sha, hasanah, aimi, anom, sara, amy, usna, izra, aceh, panjang, sofi, WB, faez, eddy, ariff, dan usama.. 

Kalau ada yang baca, aida nak minta maaf kalau ada yang tersakit hati dengan aida.. Ajarlah aida ilmu2 yang ada pada korang.. Aida harap, satu hari nanti dapat berlawan macam korang kat karisma 2012.. Seronok sangat dapat berlatih sama2 dengan korang.. :D Good Luck okay! Love u alls!


Manapun saya pergi..awak tetap saya ingat..
Miss you :') ..


Sekian..

No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari