Para Penyiasat Saya

31 October 2011

Kau sakitkan hati aku!


UISH!!!! Ape nih? 
okay2.. assalamualaikum..
Dan inilah muka aku kalau ada yang aku tak puas hati, tertanya-tanya dan CEMBURU!!!

Ahh!! pedulikan!

Aku baru je sarapan tadi.. dan bila balik dari sarapan, macam biasa lah, aku akan online..
Hmm.. Dan facebook, dan twitter, dan game, dan youtube.. Dan bila aku klik FB dia,, aku terkejut.. Muka aku? tuhaa! jadi macam gambar kat atas tu lah!..

Dulu dia close wall dia.. Kononnya dah malas nak kasi orang tengok wall.. Macam biasa aku memang hari2 tengok Fb dia,,
Tak tahu nak gambarkan perasaan ni macam mane..bila aku tengok ramainya yang post kat wall dia.. dah wall to wall dah sekarang.. 
Haahaa.. aku teringat time aku wall 2 wall dengan dia dulu.. 

MIDDLE FINGER!!!!

Untungla kau sekarang.. 

Dude. aku doakan kau bahagia.

...
.....
.......

Wait!
Kenapa kau nak marah2 sangat.. 
Hmm.. Tak.. aku cuma terfikir..
Kau nak fikir apa lagi??
Biar jelah!!
Aku terfikir..
Aku marah,cemburu..
Tapi aku masih tunggu.. :(
Then stop waiting la bodoh!
Never.






Sekian..


No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari