Para Penyiasat Saya

31 October 2011

Kau sakitkan hati aku!


UISH!!!! Ape nih? 
okay2.. assalamualaikum..
Dan inilah muka aku kalau ada yang aku tak puas hati, tertanya-tanya dan CEMBURU!!!

Ahh!! pedulikan!

Aku baru je sarapan tadi.. dan bila balik dari sarapan, macam biasa lah, aku akan online..
Hmm.. Dan facebook, dan twitter, dan game, dan youtube.. Dan bila aku klik FB dia,, aku terkejut.. Muka aku? tuhaa! jadi macam gambar kat atas tu lah!..

Dulu dia close wall dia.. Kononnya dah malas nak kasi orang tengok wall.. Macam biasa aku memang hari2 tengok Fb dia,,
Tak tahu nak gambarkan perasaan ni macam mane..bila aku tengok ramainya yang post kat wall dia.. dah wall to wall dah sekarang.. 
Haahaa.. aku teringat time aku wall 2 wall dengan dia dulu.. 

MIDDLE FINGER!!!!

Untungla kau sekarang.. 

Dude. aku doakan kau bahagia.

...
.....
.......

Wait!
Kenapa kau nak marah2 sangat.. 
Hmm.. Tak.. aku cuma terfikir..
Kau nak fikir apa lagi??
Biar jelah!!
Aku terfikir..
Aku marah,cemburu..
Tapi aku masih tunggu.. :(
Then stop waiting la bodoh!
Never.






Sekian..


30 October 2011

Ku Katakan Dengan Indah by SUKARELA


Inilah cover ke-3 aku.. tapi kali ni bkn by SofieSyam... 
Kali ni by SUKARELA.
Ya. Kami pilih nama 'Sukarela' untuk band kami. dududu~~
Dengar lah ye. 

27 October 2011

Sweet Memories : Karisma 2011

assalamualaikum,,

maaf maaf maaf... aku post cerita sampai training hari ke-3 je kan.. huhu.. sorry..sorry..
Haha.. ingat sempatlah nak bukak laptop.. gila lah.. busy gila dengan latihan.. dengan kawan2.. :)

ni adalah gambar2 kat melaka dan segamat..


Inilah jadinya jika atlet taekwondo dan silat beriya nak jadi atlet bola jaring.. HAHA!

adoyaii.. ni kalau budak2 bola jaring tgk,.. malu weyh~~!! berterabor! haha!

Sansan, Arip, Aimi.. ^_^

Alolo.. macam penat sangat je budak ni.. haha..

Izra and kak kCik

WB dan Panjang

Latihan malam di gym..

Sparing husna vs amy

Beloved coach.. ^_^

Kolam Air Panas Gadek

Time ni kami beriadah.. untuk Rest Treatment.. Kena ada rest jugak.. kan,kan,kan.. Kami pergi tengah malam dan balik around kul 1 pagi.. huhu.. sumpah best! Aku nak pergi lagi lepas ni.. Siapa nak join!! ngee~~~

My Bro, Shahdzrul.
Sebab dia ni lah aku dapat rasa semua ni. Kalau tak sebab dia beri aku semangat, cabar aku, marah aku, buli aku.. aku tak sampai ke sini.. Dia dah part 6. So, aku pun dh tak tahu bila lagi dapat jumpa dia. Sayang kau bro.. :') You are the best ever! thanks =')

Kak Sha.
Kak sha pun dah abis blaja lepas ni.. Insan ni banyak ajar aku erti kehidupan.. aku akan sentiasa ingat pesan dia..
"Kalau kita tak salah, kita jangan peduli apa orang kata"
Thanks sis.. Love You.

Husna.
Gadis tabah yang pernah aku kenal. Aku respect dia ni.. :)

Haziq@Panjang@crackers.
dari awal aku join latihan. dialah orang yang baling kuat semangat. All the best bro! ^_^

Kami dah macam family.. :) we shared everything..

GYM. see yaa next sem! HAHA!

ini antara barang2 yang aku dapat untuk KARISMA. FREE!!

Ariff.
Badan je kecik! tapi lincah woOO! He's a nice person. A good listener.  Dan dia pun seorang abang yang baik. Thanks 4 everything bro.. :')

Aimi & Sara.
Korang CHOMEL!!!!!!!!!!!!! haha! oke tu je.

Shazrin Syafiq.

Do we care on what everyone says? haha! NO! :P

Apelah agaknye tu..

Medal Perak. After everything we faced.. :')

Hero lah tu sampai pecah2 bibir.. haha.

Majlis Perasmian.

sweet couple. hehe..

Tertidur sambil jaga barang2. teheehee..

Congratz Sofi. Medal Perak.
'Aku tak suka perangai kau. Tapi aku tak nak kau mati'

Faez Silat and Kak Sha

Melaka Go! Go! Go!

Rain and Me.
Do we have to explain everything? We just nothing.. we just need each other as an inspiration..
we keep silent because we knw what is really happen between us.
Love you MOK!haha..

Gambar kat atas ni semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kawan2 aku yang baru.. Dont worry Nad.. kau tetap kawan sedosa dengan aku.. hahaha!

Karisma 2011 - Taekwondo Silat

aku sedar aku cuma orang baru dalam bidang and group ni. Thanks pada shahdzrul sebab tarik aku join taekwondo. Thanks pada Sir Hakim.. dulu cuma coach untuk KoKo je.. sekarang dah jd coach dan macam ayah sendiri. Thanks Sir Azis yang beri aku peluang untuk ikut kawan berlawan untuk Karisma walaupun aku tak lawan langsung. Aku cuma ikut training dengan mereka. Thanks Sir Iwan yang tak pernah beza2kan aku dengan yang lain2.. Thanks kawan2 yang lain kak kcik, kak sha, hasanah, aimi, anom, sara, amy, usna, izra, aceh, panjang, sofi, WB, faez, eddy, ariff, dan usama.. 

Kalau ada yang baca, aida nak minta maaf kalau ada yang tersakit hati dengan aida.. Ajarlah aida ilmu2 yang ada pada korang.. Aida harap, satu hari nanti dapat berlawan macam korang kat karisma 2012.. Seronok sangat dapat berlatih sama2 dengan korang.. :D Good Luck okay! Love u alls!


Manapun saya pergi..awak tetap saya ingat..
Miss you :') ..


Sekian..

13 October 2011

3rd Day... :(

assalamualaikum..

Hari ni (12/10/11) dah masuk hari ketiga aku dilatih..

Pagi tadi training dengan Sir Ajis.. Perghh~~ Susah gila task dia.. siap lompat2 tu yang paling penat gila.
Tapi kami training sekejap je.. sebab kami kena pi buat Medical Check Up.. 
Aku sebagai assistant Sir.. so, kenalah uruskan budak2 taekwando dan silat..

ceh ceh... Assistant Manager la kan.. xp
Medical Check Up.. Doc kata aku sangat sihat! hehe..
Tetapi malag itu tidak berbau,kan?

Balik dari training petang, kami semua pergi makan.. 
Dan ketika balik dari dewan makan,,,
Hmmmmm....
Aku terpelecot time nak turun bukit..
Dan.......
Kaki aku terkehel teruk...



*** kaki terkehel ***
Dulu kan.. kaki saya pun pernah sekali terkehel sebab jatuh tangga time pindah kolej baru..
Saya beritahu awak.. tapi.. awak sibuk,kan?
Saya pernah complain kat awak... orang lain sibuk2 risaukan saya.. Tapi awak senyap je tak kata ape2 bila saya terkehel..
Kali ini saya terkehel lagi.. Dan saya betul2 teringat awak.. :'(


Dan nasib baiklah Sir Hakim and Sir Wan kebetulan lalu..
Then, Sir wan urut kaki aku..
Wargh!!!!!!! =__='
sumpah!
sakit...............................
T__T

Balik je bilik, aku buatlah yang macam sir suruh.. 
Depa suruh aku rendam kaki kat ais...

Weyh.. aku cabar lah siapa2 yang berani rendam dalam ais macam ni
selama 20 minit.. haha! korang akan 'rase'..!
so.. bila kaki dah jadi macam tu..
Training malam aku dah jadi suram..
Aku tak dapat join yang lain2 belajar skill baru.. :(
So, aku ambil gambar je la. dengan kaki tempang-ku itu..
huaaaa... :'O

Diri..!!
Cangkung..!!



BooommmMM..!! HAHA! xD



*Saya terjumpa seseorang yang mirip muka awak.. cuma dia gelap je..
Tapi dia dah berpunya.. 
Dan saya lepaskan rindu dengan tengok muka dia hari2 kat sini..
Hmm.. bila agaknya dapat dengar suara awak lagi... :')
Doakan saya sembuh k.. Love you..







12 October 2011

2nd Day..

Assalamualaikum.. 

Hari ni aku tak larat nak cerita panjang2..
So gambar je aku larat nak update..
Enjoy..




with my coach.. Sir Hakim..


Mouth Guard

Anom And Soffi

Budak2 Taekwando dan Silat


After lari 1 lap UiTM.. oke. =.= muka aku mcm x cukup nyawa.

Research activity ( Kg. Paku)

Makan2 bersama!! ^0^

10 orang satu kereta. HAHA!




*rindu :'(


Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari