Para Penyiasat Saya

05 September 2011

Selamat Hari Cinta..!!

Assalamualaikum..

Hari ni berape hari bulan ye?

5 September 2011

okay, before aku start ngobrol2 sama kalian, ya bisa ngak aku ingin sekali mengucapkan HAPPY BIRTHDAY kepada mantan pacarku. semoga kamu bahagia ya sama pacar barumu. aku senang sekali deh lihat kamu bahagia sama dia seperti apa yang kamu omongin sama aku tempoh hari.. Bagus bangat deh. Akhirnya, kamu ketemu cewek yang cocok. manis lagi! ^__^

*Bahasa Indonesia (my third language) hahaha.

Kalau itu aku cerita tentang orang itu.. perenggan seterusnya ialah tentang...

Muhamad Shazuan Shaliman which is my DOMO♥..! *kizkizpelukpeluk




HAPPY 4 MONTH for US..!! ♥

 Love you, b.. Alhamdulillah, Allah masih izinkan kita bersama.. :)


Ape ni gambar sampul duit raya pulak??

HAHAHA. Malam tu aku kena congak macam2.. dengan tak ada kalkulator.. (maklumlah,masscomm tak belajar Math dah) Nak congak guna otak je memang failed lah aku.
Shaz bolehlah nak congak2 macam tu. So, aku terpaksa kira atas sampul duit raya ni sebab itu je kertas yang aku sempat capai time Shaz dengan aku lawan siapa paling cepat kira.

Kira ape? hahahaha!!
 
4bulan = 122hari = 2928jam = 175680minit


haaaaa.... gila tak gila dia suruh aku kira tak guna mesin tekan2 tu (calculator).. =..=' KroooOOOh..!

Nasib baik tak suruh aku convert jadi saat.. hahaha! ^__^

Apa2pun, aku bersyukur kami dapat bertahan. Walaupun 4 bulan tu sekejap.. :)
Memandangkan aku dan dia dipisahkan dengan jarak yang cukup jauh, aku harap perasaan yang ada sejak 4Bulan lepas tidak pernah berubah.. *Kan,b..? ^__^

Doakanlah hubungan kami ini berkekalan.. Dan semoga Allah dan keluarga memberkati dan merestui hubungan ini. Amin...


"Cinta itu seperti Cappuccino.. Enak bila diminum ketika panas.. Tapi nanti cepat habis.. Kalau tak mau habis, diminumnya perlahan-lahan.. Tapi nanti diburu kesejukan, (Film : Heart 2 Heart, 2011)


Sekian,



No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari