Para Penyiasat Saya

16 September 2011

Nak cerita banyak ni..!

Assalamualaikum..

Ya mengikut tajuk post kali, maka bersiap sedia la kita semua untuk membaca cerita2 aku.. ahaha.

Mula2 aku nak nyanyi satu lagu ni...

~~Pulanglah sebelum ku runaway, aku menanti kamu everyday, aku menunggu dari Monday, Tuesday, Wednesday Thursday, aku tak ingin tak perlu~~

hahaha.. Tarra!!!


♥ Awi Rafael
YEAHHHH!! itulah dia.. This sem, part six Masscomm macam biasalah akan buat event besar. kalau last sem Youth Media Carnival (YMC)..,, This sem, mereka semua dok pakat ramai2 buat event TOUCH 2011.. Event kali ni more to charity.. kalau last sem more to media.. menarik juga lah konsep kali ni. Aku sendiri terpegun tengok senior2 aku boleh catat rekod malaysia sebab Banner Photo terpanjang.. Tak silap aku ada 38 ribu lebih gambar yang mereka dok tampal2 buat banner.. So, bila event macam ni haruslah ada artis kan.. Gambar ni aku amik time Awi dah nak balik. ni kat parking lot.. Best! Sporting! Tahniah,tahniah! ^0^

okay, NEXT..!!!!
CHARLIE
huhh!! okay. Bab ni aku tak suka nak cerita. tapi inilah yang berlaku dalam kehidupan seharian aku minggu ni..

Serangga yang macam semut tapi belang2 tu namanya Charlie.. atau boleh juga dipanggil sebagai Semut Kayap (warghh!! tak suka nama kayap kau tu!)  Semut Kayap atau Charlie ni angpa semua jgn fikir  serangga ni comel naa.. (x pass pulak aku guna bahasa utara). nampak tak pic kedua. Haaa.. yang tu, yang tu lah effect daripada sengatan Si Charlie tu. dan,dan, bilik air hostel aku ni, ye, kat Kolej Tun Hasan ni, Ada banyak Carlie wOOOO.. Aku takut!!!! ramai dah member2 aku kena.. abis muka, tangan, kaki, tengkuk.. 

-Mula-mula bila dia gigit, akan gatal gila babs.
-Lepas tu akan merah sangat2.
-Kemudian akan bengkak.
-Seterusnya akan bernanah! (OMG)
-Lepas seminggu nanah dah tak ada.
-Tapi......Parut yang tinggal sangat lama untuk dihilangkan..

YA ALLAH..!! Lindungi aku..!

Okay, sekarang cerita Tae Kwan Do aku pula..
Sekarang training aku dah makin ganas. Dulu aku tendang2 target bag shj. sekarang aku dah boleh tendang orang. ya! manusia! hahahahahahahaahahahahahahaha! (stop.tarik nafas) hahahahahahahahahahahah!! ok. cukup lah tu. Tendang punya tendang, aku pun kena tendang jugak. Dan yang paling aku tak suka bila coach yang tendang aku. Dan dia tendang kat perut. SUMPAH! senak!!!!!! Dan maaflah aku menangis...

Cuba tengok muka insan lemah ini.. Tengok!!!
Hai.. Saya insan yang lemah..
See!! tak kesian ke tengok aku nih.. Lemah semacam je. Aku baru lagi masuk TaeKwanDo kot.. Coach pun kalau ye nak tendang aku, tendang la pelahan2 sikit.. Habis gugur anak2 cacing yang aku kandungkan ni... HAHAHA. 

*Owh.. about pic kat atas.. aku saje je letak pic.. haha. gilo publisiti! 
Sebenanye gambar tu tak ada kena mengena pun dgn Tae Kwan Do, aku cuma nk korang tgk aku lilit pashminar kedut ni.. Time aku lilit ni, aku kelam kabut gila sebab kejar masa. Sumpah kelam kabut... Kat tangga pun aku masih tengah lilit2kan pashminar tu. Tapi macam okay je kan? hehe.. Dan aku terus snap even aku tak pakai eye liner, celak dan x pakai lip ice... aku sempat sapu bedak je. Wargh!!Dah mcm orang sakit pulak!!

=____=" KRIK KRIK... okay, aku dah mula syok sendiri.. ehehe.. sorry2..

Okay..Next.. cerita aku dengan GAME di Facebook..
Weyh..!! Sumpah dulu aku perli2 gila bebudak yang gila main game kat FB.. HAHA.. sekarang aku pula yang kena badi. hahaha.

THE SIMS SOCIAL

BEJEWELED BLITZ


Oh yaa.. Kalau yang THE SIMS SOCIAL tu.. aku rasa bukan aku sorang je yang tengah kemaruk. Mungkin Nad dan Shahira dan lain2 jugak tgh gila main benda tu.. HAHA.
Lepas tu sambil2 aku main The Sims, aku maiin Bejeweled. Mak aaaiihh.. aku lupa makan mandi semua..!! hahaha..!
SO.. maaflah kalau aku kdg2 tak reply chat kt FB..sbb sebenarnya..aku sedang berperang.. =,='


Apa lagi aku nak cerita ya?

Ohhh.. Hmmm.. yaa... itulah dia.... aku nak mula cerita bab ni je mood aku terus berubah. Dah ar. malas aku nak cerita... Faham2 je lah..

Okay bye.. sorry la post aku kali ni banyak sangat cerita.. hehe.. Jumpa next post okay! Muuahh!! Love you all!! ^0^


Sekian..



No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari