Para Penyiasat Saya

29 September 2011

Ada Isi..!

Assalamualaikum,

- Ya, aku sedang minggu final exam.
- Baru shj selesai paper Psychology. (x tahu la macam mana markah nanti) =__='
- Tinggal 2 lagi paper, CIT dan Public Relation.
- ♥ Alhamdulillah semua dah kembali okay.. ^-^ ♥
- Aku dengar kau dah nak kahwin. Tahniah.. Mungkin memang kita tak ada jodoh. Aku harap kau sampaikan Kad Jemputan tu pada aku. Aku rindu mak kau.
- Ada orang mintak aku buat tutorial shawl. Patut ke aku buat??
- Aku dapat adik baru (anak kucing)
- Sesiapa kat JB yang  baca post aku kali ni. cepat set date dgn aku. Aku balik JB 2 Oct. aku nak keluar lepak2!! ^0^
- Sesiapa nak aku jadi pekerja part time dia untuk sebulan, sila amik aku cepat. Aku pekerja yang berdedikasi. >_< ngeee~~
- Siapa nak kahwin, sila amik dan bayar aku jadi photographer. Aku nak job. haha!
- Siapa yang terasa gedik nak jadi model and nak photoshoot, contact aku kat Facebook
- Okay tu ajelah! ^..^

Last but not least,,



SELAMAT HARI JADI BUDAK BUNCIT,
^O^













Sekian,


 

No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari