Para Penyiasat Saya

24 August 2011

1st Training : Aku Hyperactive


Assalamualaikum, salam 24 Ramadhan..

Ye.. tinggal beberapa hari saja lagi.. :D NAK RAYA!!!

Okaylah. straight to the point. Hari ni, hari pertama aku training taekwando untuk KARISMA.. Tapi aku x masuk calon untuk Karisma this sem la.. sebab baru join kan.. so, kira aku dilatih untuk KARISMA Sem hadapan. Insyallah..

Fuhh.. ni badan aku sengal2 je ni. sakit tak hilang lagi.

Tak pernah aku lari non-stop macam tadi.. Ya Allah, dengan baru lepas berbuka, lepas tu lari x berhenti, sumpah aku macam nak termuntah balik.

Coach?
Coach ok. ada tiga orang. yang sorang tu kuat menyakat, teruk kena sakat tadi..sampai perut aku suka2 hati dia je nak tendang. Pehh..!! +_+' senak bro... terdiam kejung aku kat situ tahan sakit. besar je mata aku. hahaha.

sorang lagi kuat pukul. salah sikit pukul, salah sikit, pukul.. sampai bunt*t aku pun dia tibai sama. Padahal aku baru masuk kot. apelah yang aku tahu sangat kan.. haaaai..

lagi sorang ni aku kenal. dia coach KOKO aku. kalau dia ni okay sikit lah.. tak lah teruk sangat aku kena tadi. paling2 pun tadi aku kena kutip tempat target tu 12 biji, masuk dlm plastik.

Skill ape aku belajar?
Hohohohoow.. banyak wooO.. sumpah rugi kalau aku x join. Dari tak tahu macam mana nak tendang cara taekwando, sekarang aku dah tahu dah macam mana.

Sekarang aku dah tahu mcm mana nak defense diri guna undur belakang. Tendang laju2 pun aku dah tahu.. cuma belum mahir je.

^______________________^
Malam ni sebelum tidur, aku nak ucapkan TAHNIAH kepada diri aku sendiri sebab berani sahut cabaran ni. Walaupun sebenarnya aku tahu tahap kemampuan aku tak tinggi mana..

But at least, AIDA SOFEA yang tak tahu apa2 dalam sukan,, sekarang dah mula berjinak dengan aktiviti lasak..

AIDA, aku sayang kau! :DD hak3!

oke. drama tamat.

akhir kata, doakan aku berjaya dam selamat menjalani ibadah puasa, dan selamat memilih baju raya, selamat menaiki bas/kapal terbang/sampai/motor/jet balik ke kampung.

sekian,

No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari