Para Penyiasat Saya

04 July 2011

VOTE gambar saya!! haha!

Assalamualaikum kiri dan kanan,,

ye.. jam sekarang tepat 5:30 pagi.. Baru je siapkan BEL311 essay tentang FACEBOOK.. =___=' urghh! tajuk yang sangat boring..! (dah tak ada tajuk lain agaknya lec aku ni) Oh! Dan 5 minit yang lepas, aku berperang dengan seekor Cengkerik Gergasi (seekor..?? o.O). Ntah mcm mana Cengkerik Gergasi tu boleh ada dalam bilik tumpangan sementara aku ni, aku pun x tahu.. Aku nak bunuh (penyekkan dia) guna botol air yang 5 Liter tu.. Tapi dia lincah melompat ke sana dan ke sini. Bunyi penyapu dan botol air gedegang gedegung x menganggu langsung lena roomate aku.. semua tidur lena sedang aku lagi berperang menyelamatkan mereka dari Cengkerik Gergasi. Cengkerik Gergasi tu sekarang dah hilang dari pandangan. Bawah meja Mida. Aku takut nak cari dan bunuh dia. Dia sgt suka melompat.. errr.. besar sangat.. so, biar jela dia sembunyi kat bawah meja tu. Mungkin dia masih terkejut dengan bunyi hentakan botol air 5 Liter tadi. HAHAHAHAHA! Cengkerik Gergasi yang Malang!

Ok. biarkan kisah Cengkerik Gergasi itu. Post aku kali ni hanya untuk meraih 'LIKE' dari kamu kamu kamu semua.. Semalam... aku ternampak satu pertandingan di FACEBOOK.. Dan aku pertaruhkan gambar ini..



Talent : Fiza Hashim a.k.a roomate aku.. (sape nak jumpa, sila dtg Tun Teja. Single Available.HAHA! :P)

Aku tak expert mana.. tapi cuba nasib je. Gambar paling banyak 'LIKE' akan menang.. :D

Atas budi bicara kalian semua, kalau rasa gambar ni boleh tahan,,
sila LIKE PAGE di sini dahulu..
Setelah anda LIKE PAGE itu,
sila LIKE PICTURE di sini pula...

baiklah itu sahaja.. oh,btway.. inilah contest pertama aku.. so, agak 'jakon' sikit.. lalalalalala~~~

LIKE tau..! hehe.. Terima kasih.. ^__^


2 comments:

Taufan Bin Ribut said...

vote kene belanje coki2 cam ni..hahaha..



Entri terkini : 10 sebab kenape saye sayang awak ^_^
Ebtri sebelum :entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Watch my video song!!

anak Uncle Syamsul said...

choki2..! haha! ok.. siap mkn choki2 tu sesame lagi ok. XD haha!

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari