Para Penyiasat Saya

24 June 2011

Debaran bukan Lebaran.

Assalamualaikum kiri dan kanan.,,

2.50 pagi dan untuk beberapa jam saja lagi aku perlu ke kelas pagi. dan masih tidak melelapkan mata. buat preparation untuk hari yang paling penting buat aku..

tinggalkan debaran itu seketika. aku nak mencarut terlebih dahulu.

BEL311... dan sejak semalam, aku mula membenci lecturer aku. Sangat benci. Aku sangat bertungkus-lumus menyiapkan outline dgn article... hanya semata-mata article dari newspaper, dia sanggup nak failed kan aku! WTF!!!!! Weyh... kau tak perlulah tengking2 aku kat depan kelas macam tu siaaa... nak mengajar tu ajar lah betul2... tawu lah kau BAGOS... =___='

Dan selepas kelas BEL, aku ke kelas taekwando.. hebatnya, aku buat tendangan side-kick dan turning-kick dgn penuh jayanya d'sebabkan aku membayangkan muka Lecturer aku tu. HUUUaaarghhh!!!! puas! puas!

haaaaaaaaaaaaaaa~~~ (tarik nafas ye kawan2..)

dan beberapa jam saja dari sekarang aku akan bertemu seseorang. seseorang yang sgt penting. Ya Allah... tuhan je tahu.. aku sangat nervous sgt. Nasib baik ada yang teman aku nanti. Fiza, Nad, Dayah.. huuuuuuuuu...

Aku akan overnight ramai2.. Dan aku harap semuanya berjalan lancar... Aku dah banyak buat persiapan..

Kalau apa-apa terjadi, (perkara malang) aku akan terima dengan hati yang terbuka... Aku harap Allah mempermudahkan perjalanan hidup aku. Amiinn...

OH!!! Nway,, Aku dah pun dapat baby yang ke-3... Nokia C3-05... hijau epal pulakkk~~~ hahaha! Melayang macam tu je duit PT aku.. haha! Dan....dan..dan.. PERMOHONAN KOLEJ aku BERJAYA!!!!!!!!!!!!!! HAHAHA! :D


Berdebarnye!
DuP dAp DuP DAp!!!

No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari