Para Penyiasat Saya

25 May 2011

Tak.Sempat.Berdebar.HAHA!


Assalamualaikum kiri dan kanan..

kepala senget kiri....dan senyum....
kepala senget kanan....dan senyum...



Cayalah UiTM... Last sem,, aku sampai masuk tandas berkali-kali sebab nak tengok result. HAHA.

Tapi tapi tapi... kali ni, x sampai 5 minit aku dah dapat tengok. Tak sempat berdebar pown . Dan dan dan... ALHAMDULILLAH... pointer aku naik.. he he he. Tapi maaflah.. aku masih tak dapat DL... takpe2.. usaha lagi sikit je Aida! HAHA.

Oh! haha. hari ni aku beranikan diri untuk post lagu yang aku nak cover tu. terima kasih CIK ANANCHUMELL sebab post nyanyian aku di enteri anda. sila klik sini. HAHA. (nak dengar klik situ ok.^-^ ) aku nyanyi saja-saja je tu.. suara tak sedap mana pown. maklumlah bukan artis. haha.

Untuk encik yang selalu bz tu... I Miss You...

PTPTN dah masuk!!!! HAHAHA! =___=' tak boleh syok sgt. kolej aku tak dapat. tu nak bayar rumah sewa tu.. haiiihh..

oklah. nak tidur.

sekian,,



'sayatakkisah..' =I

2 comments:

Syamim Merzuki said...

lepas nie dgr saye punye record lak yek.... nnti saye bg kt kamu.... ;P

anak Syamsul said...

worait.

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari