Para Penyiasat Saya

05 May 2011

Sharing.Is.Caring


Assalamualaikum Kiri & Kanan..

Kali ni, aku nak buat perasmian. HAHA. bukan perasmian kedai. Ingat tak aku pernah beritahu dulu yang aku akan share hasil2 kerja aku sepanjang Sem 2 dalam Masscomm (Communication And Media Studies)..? 

INGAT TAK? =___=" (tak ingat la tu)

Haiih... tak ape lah kalau tak ingat. So, kenapa aku poyo sangat nk show hasil2 aku ni?

*EH?! suka hati aku lah!! Kau Ade? Kau  Mampu?

Ok,ok.. Dah la tu melaha.  Tujuan? tujuannya untuk saja2. mana tahu boleh tolong  bagi idea kan... But aku tak mula sekarang. maksud aku bukan dalam enteri kali ni. next enteri. INSYALLAH...

By the way, to my Shinchan, dont worry.. I'm Ok...



No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari