Para Penyiasat Saya

23 May 2011

Laptop.dan.baby.baru!

Assalamualaikum kiri dan kanan,,

oke kejap. Nak senyum lebar2 dulu..
^_________________^
Hahahaha! Apsal aku senyum lebar2 ni? Owh. Laptop aku kena format. *&^%$#@! (sorry mencarut) HAHA!

So So So.... Soley soley~~~... =___=' (ni stranger yg ajar. ish!) So, aku terpaksa berpisah dengan baby aku ni tiga hari.. TIGA hari tau!

KRIK KRIK KRIK =___=

Diam lah. Tiga hari tu bagi aku lama tau tak. Dan dan dan... aku tak boleh tak online FB. Nak tak nak, aku TERPAKSA online di phone aku tu.. (kufur nikmat skrin kecik2). lalalala~~ kan Sarel kan? HAHA! Baru petang tadi aku dapat baby aku ni balik. Tapi tapi tapi... semua dah takda. gambar2 tu ade lah aku back up dan terpaksa beli external hard disc bagai... Tapi still nak kena install itu install ini.. haaaiihh..

Ok.lupakan soal itu. Aku stress nanti. haha.

Owh. ramai tanya kesihatan aku. terima kasih kawan2. aku sayang korang! nanti kita jumpa, aku story morry ok. Oh ya! kamu kamu dan kamu doakan lah kesihatan aku ye.. :)

Owh! LAGI SATU! tujuan aku update entry ni pun sebab Nad minta aku tunjuk baby no.2 aku kt dalam entry blog. ye Nad demi kau, aku show kat sini. Dengan ini aku mengisytiharkan pada 22 May 2011 jam 18:30 waktu Malaysia.. Aku dikurniakan satu lagi baby iaitu..

Nikon D5100....!!




HUHU...!! inilah baby no.2 aku Nad..! baby aku tak sabar nak jumpa baby Canon kau.. =P Haha! oke. Mesti kau buat muka sebab gambar ni aku cari kat Google kan? ye ye.. memang aku amek kat Google pown. HAHA! Tak puas hati sebab tak ade muka aku lah tu kan? =___='






Dah percaya belum? hahaha!

Ok. kenapa gambar aku ni teruk sangat. maaflah.. Laptop aku baru je di-Format. aku nak udjust lighting pun dah xde tempat.. *&^%$#@! (maaf.mencarut lagi.) haiiih.. kejap lagi aku install la balik segala binatang tu semua.. susah lah!

ok.aku dah start membebel. sila buat muka annoying kat blog aku. mcm ni. =________='
HAHA!

so sekarang aku dah ada dua baby..!!! Yeah!!! (awak.nanti kita amik gambar banyak2 kat tepi pantai ok.^__^) hehe...

Oh! ape2 pun sebelum tidur,, marilah beramai-ramai kita memaafkan semua kesalahan yang orag lain pernah lakukan terhadap kita. semoga kita sentiasa tenang. Sedangkan Allah ampunkan hambaNya. Nabi ampunkan umatNya. Apatah lagi kita seorang Hamba yang penuh dosa..

Assalamualaikum...


'awak,terimakasih..' =')


1 comment:

pitod said...

wah...dyst dh de nikon.,..aku jer xde lgi..wit pn cukup lgi nk bli...
msti mhl nie kn2..;p

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari