Para Penyiasat Saya

16 March 2011

Jangan bunuh aku melalui 'Stress'..

assalamualaikum,,

aku baru je selesai mandi dan solat. owh tadi dah makan kat Cafe Jebat bersama Nad,Jainoob dan Azfar. ohh ya. aku ketepikan Slide Show CMP dan buku INC aku lalu menerkam lappy aku ni. first thing to do bila bukak laptop,, oh ya...


FACEBOOK


hokhokhok. then baru lah aku buka dashboard blog aku ni.. sambil bersandar di dinding ni, sumpah aku terasa letih dan lemah. letih badan...dan letih jiwa... tekanan yang kuat. sumpah. aku tak terkata apa-apa. nasib baiklah gurauan kawan2 dapat juga buat aku lupakan sebentar tekanan dalam jiwa aku ni. tapi, ketawa mcm setan pown takkan dapat bawa aku lari dari tekanan ni.


STRESS.


ya. sangat stress kot. ya allah. assignment dan assignment. arghh!! aku benci2! lepas tu, time tengah Mid-Term ni la nak kene submit semua assgnment. ape semua nie?! aku dah non-stop buat assgnment. untuk mid-term entah belajar entah x... mcm ni ke nk DL? huh.. x tawuuulaa...


by the way, td Nad ade nampak sesuatu dekat pintu UiTM yang menyebabkan aku akan mula melupakan sesorang. Masa tu aku kat ATM. aku tak nampak. Tapi kalau aku nampak pown takpe juga.. walaupun agak berat nak menerima, at least aku dah nampak bukti dan aku akan terus lupakan seseorang tu.


HEY, AWAK... TAK PERLU SELINDUNG LAGI...


sekian...


pesanan daripada penaja : senyumlah untuk melindungi tangisan.



No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari