Para Penyiasat Saya

22 February 2011

Tak Akan ada Sesiapa Kisah

assalamualaikum,,

pagi2 lagi aku bangun aku nampak ade senior IM aku kt FB.. tapi dye dah offline balik =___=" errgh..ni semua sbb aku tertidur sambil tunggu msg Debab yang konon bz tu..last2 bila senior tu IM,aku dh pown tertidor..haha.. Then, bila aku refresh balik FB aku,, aku dapat satu msg.. owhh!!?? dari senior tadi!! :D Kat situ dye tulis,, aku terpilih menjadi PENGACARA TIANG SERI..  aaaaaaaaaaaaarrrrrhHHhhhhhHHhhh!!!!!! macam tu lah aku jerit...sampai terkejut shira zaini tu..haha.. ape2pown Alhamdulilah.. syukur3.. ^____^

aku tawu lepas ni aku akan sibuk... untuk 2 minggu ni,, aku kene fokus untuk latihan citrawarna untk Open College.. then,,aku nak kene follow program MAKSIS untuk assignment COM163 aku tu...poster untu CMP aku kene gerak juga... dan untuk Tiang Seri ni pulak memang minat aku.. dan..kawan-kawan aku...... :( haihhh...

makin lama, semakin serabut hubungan kami (bukan hubungan couple oke..) mungkin mereka fikir aku mula mengasingkan diri... tapi mereka x tahu yang sebenarnya,, aku terpaksa.. aku nak tunjukkan apa yang aku boleh buat.. aku audition sane, join sini.. tu semua sbb aku nak majukan diri aku.. sampai bila aku nak terus xde kemajuan..? aku sibukkan diri aku bukan bermaksud aku nak anti-social ke ape ke.. aku takda masalah pape pown dgn kawan-kawan aku.. cuma lately and later,, aku akan sibuk...

aku bukan ketepikan kawan-kawan aku... aku cuma nak mencari identiti aku sebagai seorang student masscomm..

Semalam,, lepas makan sama2 dengan Nad n Debab..,, aku terfikir... bila aku dah sibuk n penuh dengan komitmen nanti.. aku akan kehilangan dua orang ni dalam hidup aku ke? lepas ni,,diowang kisah tak dengan aku?? atau diowang dan yang lain2 akan singkirkan aku..dan... Tak Akan ada Sesiapa Kisah tentang aku...

( -__________- ) haaiihhhh.......

pesanan daripada penaja : menangguh tugasan akan membawa padah kepada diri sendiri.

No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari