Para Penyiasat Saya

25 February 2011

Aku Harap Ni Bukan Enteri Aku.

assalamualaikum,,

hey,, aku nampak matang tak? cool tak? 

Huh??? Ape aku merepek nie..??

Btway,, Ayah,, Selamat Hari Jadi... Haiihhh.... Akak tak tawu ape nak kata lagi.. mungkin akak masih terkilan kot.. 

owh,,ni bukan akak.

huh??? Ape aku mengarut nie..??

ermmm...sorry mummy, akak x balik.. rasanya,,kalau akak balik pown,, alaa.. mummy kenal kan akak ni perangai mcm mane.. alaa,, mummy paham2 jela kenapa akak x balik.. ni pown kalau mummy bace.. mummy tawu ke blog akak??

owh,, x kot.. ehh,,ntah2 mummy...ahhh!! peduli ape??!  tak kesah pown kalau mummy bace.. ni kan blog aku..

=_____________=" oke. aku dah start merepek lagi.. haiiihhh....

aku tak tawu la sape sebenanye yang sedang taip enteri kali nie.. o.O aku ke? -__-" oke. aku macam nak nangis.

WHAT THE ****!!! nangis??? macam ***** je nak nangis2 bagai... dah la aida,, kau nak golek mcm askar ke,, nangis mcm baby minta penampar ke,, muka masam macam juice epal basi ke,, kau memang tak boleh nak bangkang keputusan yang dah dibuat.. Dasar Boneka!!

oke. -,- enteri aku dah makin boring. sebelum apa2 jadi, baik aku 'Publish Post' je.

yang penting enteri ni bukan aku punye. oke,chaw!!

pesanan daripada penaja : "ahhh!! kau nak aku taja kau ape lagi hah??! untung xde jugak! kau taja lah diri kau sendiri!"

No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari