Para Penyiasat Saya

28 February 2011

Aaoww...COMEL sangat Si Cerra nie..

Assalamualaikum,,

err...hari nie, enteri aku agak perempuan2 sikit. err..so, bagi yang nak bace enteri yang serious2,, x yah lah susah2 bace oke. xD haha.

oke, back to the story,,,

err... Sape tu ek?? yang kat dalam gambar tu la.. haihhh... yang penting,, aku x se-cun dye.. hak3.. 

Btway,, her name is Nurul Shahira bt Zaini. kalau klik,, boleh terus gi FB dye. Budak Kajang. 18 tahun yang bakal menjadi 19 tahun. Single Available. Suka warna Pink. Suka buat karangan panjang2.ho ho ho.

oke. =___=" What The Errrrkk?!!! dah tu ape pasal minah ni dok sebok2 tayang muka and join enteri aku kali nie... =___=" 

HAHAHA. 

oke2. x nak kalis2. Satu je aku nak cakap kat ko nie Cerra oi..

'Kau Chomel Gile Dooee time Mengigau.."!!!

huh???

aku taip ape tadi ek?

mengigau.

huh?? yeke??

HAHAHAHAHA!! sumpah doee.. aku terguling-guling tgk aksi kau mengigau dengan tangan Kak Limah kau tu.. hahaha!! 

*sape nak tahu macam mane Si Cerra ni mengigau,, sila la klik sini. :)



*ape2 pown,, aku sayang kau DEMOKKK!! muahhks!!! 

Owh!! btway,,tukar theme untuk blog aku nie.. *ermm Nad dgn Cerra x suke warna2 membunuh. ahakzs3!


pesanan daripada penaja : Hati-hati dengan pengaruh Hantu Kak Limah. Mimpi anda mungkin menjadi destinasi seterusnya.

No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari