Para Penyiasat Saya

31 January 2011

Wall of Glass (Tembok Kaca)

assalamualaikum,,

oo yeh,, oo yeh..,,

hahaha. :DD


yup, wall of glass... haha.. acah je la... sebenarnye ni tajuk sebuah teater musikal (Tembok Kaca)..

sebenarnye teater ni dah dipersembahkan taon lepas.. then dipersembahkan sekali lagi pada 26 Jan 2011..  ^_^

dan untuk pengetahuan semua,, teater ni mendapat tempat kedua..



macam mane aku boleh tercampak ke dlm teater ni?? (haha)

teater ni under Mdm Nora. ( one of my lecturer).. nak dijadikan cite,, aku, nadio, auni, nana, kak peenut and kak bella.. di pilih  untuk nari2 dlm teater tu.. so,mcm tu la permulaan cerita..


mcm mne pulak aku boleh dpt watak?? (padahal watak xde dialog ape pown..haha)

ntah mcm mne sebelum pementasan tu,, Mdm minta aku tlg jd watak Rosnah time mude2.. pape pown peluang jgn dilepaskan.. :p walaupun watak x penting..,, ahh! layan jela.. hahaha.

so ni ade la sikit picca2 untuk tatapan.. ^__^

EKSLUSIF picca nie. haha.






ASPARINA (Azfar Ismail Hudson)



Mr.YUMEL..!!! (hahaha)





Ayah Mithali..!! :p


Ketua Samseng!! (Muhsin Shukor) 




Apek!!! (Ahmad Suhail) .. sumpah muke berbeza! haha.


.....ermm.... no komen.


nilah bodrguard aku... haha..!! suhail dan wawan!! ( Azwan Kimori) 






boleh x kami jadi model??

hahaha!! :p


Mr. Yumel dgn scandal baru dye.. (huuu~~Yumel CURANG!!!) :p




hope,, lepas ni,, adela lagi teater musikal...

sumpah minat! :p

haha..

oke,,tu jela.. tata!! ^_^



2 comments:

pAkcHikLucU said...

ouh,,
sy ade dtg tgk teater ni~!!
heee
:)

AidaSyam @ SofeaSyam said...

hehe.. best,kan? :D

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari