Para Penyiasat Saya

15 January 2011

Berwajah Baru..


assalamualaikum,,,

jap2... ape motif pin kat atas ni??
haha..
perasan tak? perasan tak?
hmmm.... fisrtly,, nk say thnks kat roomate aku shira sebab membantu aku mendapatkan guru yang pakar dalam hal2 ber-bloging nie.. haha..

yup! yup! yap! yes! dah ade wajah baru dah blog aku nie...
kalau dulu agak berserabut,,
kali ni aku jadikan blog aku ni SUPER DUPER SIMPLE! haha..
biar sedap sikit mata memandang.. cewahhh~~!! motifhh sgt..




TARRAA!!! see...! dh laen kan... x la serabut sgt! walaupun aku terase mcm background blog ni agak ke-gedikan sdikit.. haha.. layan je la...

Ouuwhh!! sekarang dah ade improvement! dh ade butang 'LIKE' utk di Facebook.. haha..
(selame ni aku x kisah pown org nk like ke tidak..haha) sekarang kalau ade org yang bace,, kalau suke, tekan 'LIKE'.. kalau tak suke,, "Ade Aku Kesah"..?! haha..


satu lagi pembaharuan ialah,,
haaa! nmpak tu yang ade bulatan merah2 tu!! nampak tak??
haaa....~~~~ aku dah tmbah daun2 terbang dalam blog aku nie...
(konon ade anging2 ar dlm blog nie...lalalalala~~~) hahaha..

perubahan ini adalah sempena tahun baru, Tahun 2011...
kalau ade yang tgh bace ni and rase blog korang lagi chantik,,
yela~~~ aku tawu la korang lagi hebat.....haaa....bagus2.. aku x kesah pown...hahaha!
yang penting korunk tak ganggu hidup aku.. lalalalalala~~~



okelah.. tu je yang aku nk merepek untuk enteri kali ni...
(agak2 ar... aku nk tido sebab dah satu hari x tido..haha)


thnks singgah mengintai~~~ <3

No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari