Para Penyiasat Saya

29 December 2010

ini KISAh antara AKU, DIA dan MAKANAN/MINUMAN...

Assalamualaikum,,
sebelum aku start enteri ni,, sumpah aku geram betol dgn penyokong GARUDA..
tak habis2 memaki-maki HARIMAU kita kt Facebook..

oke2.. by the way,, ni KISAH antara AKU,DIA dan.....

MEE HOON TOM YAM!!



mungkin hanya aku je yang faham.. tapi inilah antara makanan yg menemani sepanjang kisah aku dan dia.. sedap sangat.. lagi best kalau restoran yg korung pilih tu memang tukang masak Thai..
fuhh!! marvelous!! haha! aku kalau order,, mesti nak make sure ade kupang.. memang mantap ar.. haha..
next~~~
NASI GORENG CINA!!!




ni lah nasi goreng pertama yang pernah aku cuba masak.. iaitu Nasi Goreng Cina...
ye la.. memang aku ni tak reti sangat memasak.. so,, terasa best sgt sebab aku mula nk memasak hanya sebab aku dan dia...
sampai sekarang kalau aku terdengar ade org order menu nie,, aku akan terbayang seseorang..


ICE - CREAM!!!







Owwhhh yeayhh!! my favret nie.. haha!! x kisah lah aku marah mcm mne pown..
kalau dihulur aiskrim,, senyum melebar la aku.. hak3~~~
ini makanan paling romantik antara aku dan dia..



YOGURT!!!







dia smoking~~ so... aku slalu ajak makan yogurt.. sharing is caring~~!! haha..
kalau nk makan yogurt punye pasal,, sanggup melilau merata cari kat kedai2 runcit..
(mmg payah la nk cari.. kedai runcit,an.. hak3~~ aku pown x tawu knape nk cari kt kdai runcit jgk.. pdahal harga xde beza pown..) hahaha!
mmm.... nyam2.. makan yogurt di tepi padang futsal!!! hehe..

AIR BADAK!!!! (wekkk!!)



antara semua ni,, air badak ni la paling aku TAK SUKA!!! yakkss!! x sedap!!
tp sbb aku dan dia... aku telan jgk air nie..
sbb nye,, dia xnk aku terus sakit..
banyak perkara yang aku selalu teringat sebab dia.. tak pernah sekali aku terlupa nk terpikir tentang dye.. 2 - 3 saat tu ade la.. hahaha..
tak kisah la orang lain nak cakap aku ni ape.. dh memori kepala otak aku yg play kan balik kenangan kitorang.. takkan aku nk sent virus untuk musnahkan memori tu..haha..
tak salah kalau nk kenang2 balik.. tak payah bayar pape pown..
tapi walau macam mana aku kenang2 and isi blog ni dgn enteri2 tentang aku dan dia..,,
walau macam mana pown,,
Aku dan Dia dah pown SELESAI....
ni hanya untuk tatapan sahaja..
sekian.. assalamualaikum..,,









No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari