Para Penyiasat Saya

31 October 2010

jgn la salah faham..

aku tak tawu kenape kau boleh pk bkn2 pasal aku..
papepown,, aku harap kau dapat berfikir secara matang..
hey, i love u..
pershabatan kita tak seharusnye jd mcm ni..









29 October 2010

in OPEN relationship

errmm.. yeah..open relationship..
ape yg boleh dijelaskan..,,
kami cume CUBA mencari keserasian..,,
kami tidak COUPLE oke...
SINGLE masih hak milik kekal..
setakat ni belum ade pape ikatan...
to my OPEN partner,,
harap2 sesi suai kenal kite berjalan lancar...
im just wanna open my heart..,,
samada berjaya atau tidak,, serahkan kat tuhan je,,
:)

26 October 2010

..Memilih Kesunyian..

test2.. cubaan satu dua tiga..
huhuhu..
oke, admit ar.. aku mmg tgh sedeyh..
so, bende yang aku akan lakukan ialah,,
cipta lirik lagu..
byk dh sebenanye..
ade mase nanti aku masukkn dalam blog nie..
tapi kali ni,, biar la lirik lagu ni dulu..
di ingatkan,, pada sesiape,, jgnla korunk brani2 nk amek lirik2 ni ye..
paham2 la ye.. ni hak org len.. hehehe....
kalau betul nk,, bagitawu je kt dlm email..
(fyeeya_92@yahoo.com) :) tak pown kt fb ke kan...
haha..
at least aku tawu..
oke2,, xnk pnjang2 cite,,tajuk lirik kali ni,,
"Memilih Kesunyian"
There's nothing to say..
Hanya aku tahu
Apa yang aku rasa
That's only me,,
beside Allah..
Walaupun sebenarnya..
aku masih keliru..
Tapi hanya aku tahu
kekeliruan apakah itu...
Kau dan Dia..
atau sesiapa tidak pernah akan tahu...
Kau kelirukan aku
Dan itu menyiksakan..
Dan kerana itu
Aku memilih Kesunyian..
Mungkin di situ
Akan lahirnya Keindahan...
created by SofeaSyamsul92
credit to 'LGL'







Ape?! Aku tak salah,,ea... =__="

ape???!! betul lah,, bukan salah aku kan?? humph!!
salah ke bile aku tibe2 terase??
ahh! whatever lahh!!
kalau korunk kat tempat aku,,
korunk pown akan rase ape yg aku terase..
PERASAN??? huh? MOTIPS ler~~
ni untuk seseorang.
hambek nih!!
benci pulak asenye.
thnks ar weyh buat aku mcm nie..
aku harap kaw bahagia lah ea..
men2 kan perasaan aku mmg indah agaknye an..
thanks sangat2 la weyh...
mungkin kaw tak tawu yang aku cite ni adalah tentang kaw..
tak pe lah weyh..
kaw upgrade la lagi 'skill' kaw tu ye..
kaw mmg terbaik lah dalam bab2 memainkan perasaan nie weyh..
TERBAEKKK!!!
like duhh~~~
oke..=.=" aku sedeyh tapi...hurmm...

(selamat tinggal "LGL"....)

Love U



10 October 2010

Jelingan Manja~~

lalalalalala~~~
Jelingan manja
menusuk ke kalbuku
menambah rasa cinta
dalam lubuk cintaku
lagaknya dia
menarik perhatianku
dapatku membayangkan
dari ruang matanya
ku tahu dia menyinta
dari bayangan cintanya
jangan pura-pura bang!
jikalau aku
mendapat akuannya
akukan bahagia
hidup dalam dunia.,,
lalalalalala~~~
ps: Aida dh x betul.









no way!!!

URGHHHH!!!
NO WAY!!!

OMG!!! malunye!!!

no! no! no!

tak mungkin,oke!

tak mungkin dan tak boleh!

omg! tapi dye cute!!!

no! no! tak boleh! tak boleh!

sebab kalau orang lain tahu,,

kalau classmate aku tahu,, ya allah... MALUNYE AKU!!!!


tp ade someone suoh aku terus terang je...

tp mcm mane ek?

adoyaii..

dh la ngadap muke dye tiap2 hari!!!

fuh2!! lupekan cepat! lupekan cepat!!

tak nak! tak nak ingat!!!

06 October 2010

iniLAH sILAP aku..

dari dulu aku dah sedar..
Mane ksilapan aku..
Aq dh lama perasan..
Yang buatkan hati aq x tnteram,,
yang buatkan raut wjahku mjadi muram tiba2 taktala aq mengukir snyuman,,
yang buatkan aq hnyut dgn tnungan yg ja0h taktala suasana sunyi,,
yang buatkan aq tba2 trasa titisan air d pipi,,

smua tu brpunca dari satu sbb..

Iaitu,, aq masih tringat2 ape yg brlaku..
Arggh! Mcm b0*0h,kan?!
...
Mummy pnah kata yg aq b0leh lupakan segala yg brlaku..
Tp aq x b0leh jgk..
Mgkin sbb itu hati aq makin keras,, makin keras,, makin keras...
Sampai bila aq mcm ni... Aq x pasti..
Tp aq bnar2 mngharapkan keajaiban brlaku..
Apa saja asalkan hati aq kmbali tenang dan berbunga sperti dulu...
:')

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari