Para Penyiasat Saya

30 September 2010

Facebook Hilang!!! Merajok ke??


penah rase putus cinta tak?
atau rase diputuskan cinta?
atau cinta terputus?
cinta yg hilang?
terhilang cinta?

29.09.10.... tarikh di mana aku kehilangan cinta aku.
"facebook"
kali terakhir aku bersama dia jam 8 malam...
dan kata2 ku yg terakhir kpdnya,,
"ish dah lah! x nk men fb.. tutup2.. nk wat assignment cepat!"
ohh,, kau merajok ke wahai facebook??

argghh!!! siapa yg take over fb aku hah!!!??
hilang mcm tu je.
kaw ingt kaw sape?!!
pulangkan balik la weyh!!!!!

huuuuuuuuuuuuuuuu...
taw x ape yg menyemak kt pale otak aku??
fb nk buat baru, no hal...
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
kawan2 aku tu.... isk.. isk..
lagi2.. private pic aku...
huuuuuuuwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
nangis x berlagu aku...
so,,korunk2 add la fb baru aku ye...
dh jadi name 'Aida Sofea Indah'..
tambah 'indah' sebab ramai yg dh knal trademark aku tu...
kalau baik ati,, share2 la profile aku kt kwn2 aku yg lame tu ye..
toceh3,,
mai la memeriahkan semula fb aku tu ye...
dan kepada "syaitan" yg telah mengmbil fb lame aku tu,,
INGAT HUKUM KARMA!
huhuhu... lalalalalalaa~~~
oke,bye,, hahaha!







No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari