Para Penyiasat Saya

13 September 2010

arggGGHHh!!!! B***H!!!

bole tak aku nk jerit puas2???!!!!
Ya Allah.. ujian ape yg kau bg nie...?
kenape bertindih-tindih...??
aku baru je balik dr kampung..
kononnye, aku nk online and update blog aku dgn cite2 tentang raye..
maklumlah..,, aritu aku nk update tp ade 'mangkuk' tu rosakkan mood aku..
malam ni, mood aku dh bek..,,
tp tiba-tiba~~~~~~~
bole pulak masalah timbul lg...
aku takleh cite detail2 sgt.. bahaye..
cume.. aku nk pesan kt someone...
"please...love someone who also love u"
tak guna bercinta dgn brtepuk sbelah tgn...
aku x ase aku bersalah..
tp cinta mereka yg salah..
mereka saling x mempercayai..
sehingga hal kecil pown boleh jd kehancuran hubungan mereka...
SUMPAH. aku x ade niat buruk trhadap mereke..
aku sndiri ade msalah aku..
Ya Allah,, bukakanlah hati mereka berdua..
sinari hubungan mereka..
seterang-terangnye...
to someone,, ALL THE BEST.. HMM...
(sabar2, cite raye insyallah akan di updated)








No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari