Para Penyiasat Saya

24 September 2010

13 september 2010 - inilah cinta ku...

cinta yang sangat aku hargai..
cinta yang tiada penghujungnya,,
cinta yang datang dari hati..
itu cinta daripada keluarga tercintaku..
Syamsul Kamal Md. A Amin...
Herny Yusnita A Rahim...
Muhammed Hafez Syamsul Kamal..
hahaha.see! aku dh dapat 3 cinta..
yang abadi..
13 september,, satu hari,,
dari pagi sampai malam,,
aku habiskan mase dengan family..
sangat2 seronok..sebab dh lame kitowang x mcm tu..
yela.,, ayah bz dgn keje,,
mummy pown,,
apis pulak dh dok kt asrama Teknik Pdgngn..
aku pulak dh jaoh kt melaka,,
dh x bnyk masa bersame..
dan Aidilfitri tahun bagi aku paling meriah sekali,,
ni adelah gmbar sikit time 13 september haritu..
ini mummy. ni kat Dangabay. baru je sampai.. kalau perasan,,kt tgn mummy tu ade dodol dlm plastik. sedap sgt dodol tu.. kononye nk makan smabil tgk laut. tapi tah mcm mane si apiez tu boleh salah letak and dodol tu hilang.. hishh!!! kempunan nk mkn dodol taw!! Apiez mengeng! hahaha!





sebelum gi Dangabay tu,, kitorang sempat lg pergi karaoke kat Angsana.. banyak jugakla lagu yang kitorang nyanyi same2... aku ngan apiez mmg gile karaoke. huhu.. ayah pown dulu time mude2 suke nyanyi. skunk sore ye dh kureng sedap.!! hahaha...


Mummy jenis yang x suke bising.. mule2 dye masuk jugak la.. lame2 mummy teros kuar and ajak ayah online same2 kt luar... haha.. (nak tak nak kne la kuar kjap on kan laptop tu untuk mummy tersayang..) huhuhu..






haaaaaaaa... sebelum pergi jerit2 tu,,
men bowling dulu~~~ hahaha..
kaputusan perlawanan utk 3 frame:
ayah: 1emas- 1perak- 1gangsa
aku: 1perak- 2gangsa
apiez: 2emas- 1gangsa





konon.. posing mcm model je... perasan lebih! hahaha!





heeeeeeeeeee.... kalau yg nie.. mungkin la kot mcm model.. hahaha..
siapa kata kalau tiada kekasih maka tiada cinta?
cinta yang aku ada ini lebih bernilai,,
hmm.. rindu kat mummy,ayah,apiez....




























No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari