Para Penyiasat Saya

30 September 2010

Facebook Hilang!!! Merajok ke??


penah rase putus cinta tak?
atau rase diputuskan cinta?
atau cinta terputus?
cinta yg hilang?
terhilang cinta?

29.09.10.... tarikh di mana aku kehilangan cinta aku.
"facebook"
kali terakhir aku bersama dia jam 8 malam...
dan kata2 ku yg terakhir kpdnya,,
"ish dah lah! x nk men fb.. tutup2.. nk wat assignment cepat!"
ohh,, kau merajok ke wahai facebook??

argghh!!! siapa yg take over fb aku hah!!!??
hilang mcm tu je.
kaw ingt kaw sape?!!
pulangkan balik la weyh!!!!!

huuuuuuuuuuuuuuuu...
taw x ape yg menyemak kt pale otak aku??
fb nk buat baru, no hal...
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
kawan2 aku tu.... isk.. isk..
lagi2.. private pic aku...
huuuuuuuwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
nangis x berlagu aku...
so,,korunk2 add la fb baru aku ye...
dh jadi name 'Aida Sofea Indah'..
tambah 'indah' sebab ramai yg dh knal trademark aku tu...
kalau baik ati,, share2 la profile aku kt kwn2 aku yg lame tu ye..
toceh3,,
mai la memeriahkan semula fb aku tu ye...
dan kepada "syaitan" yg telah mengmbil fb lame aku tu,,
INGAT HUKUM KARMA!
huhuhu... lalalalalalaa~~~
oke,bye,, hahaha!







24 September 2010

13 september 2010 - inilah cinta ku...

cinta yang sangat aku hargai..
cinta yang tiada penghujungnya,,
cinta yang datang dari hati..
itu cinta daripada keluarga tercintaku..
Syamsul Kamal Md. A Amin...
Herny Yusnita A Rahim...
Muhammed Hafez Syamsul Kamal..
hahaha.see! aku dh dapat 3 cinta..
yang abadi..
13 september,, satu hari,,
dari pagi sampai malam,,
aku habiskan mase dengan family..
sangat2 seronok..sebab dh lame kitowang x mcm tu..
yela.,, ayah bz dgn keje,,
mummy pown,,
apis pulak dh dok kt asrama Teknik Pdgngn..
aku pulak dh jaoh kt melaka,,
dh x bnyk masa bersame..
dan Aidilfitri tahun bagi aku paling meriah sekali,,
ni adelah gmbar sikit time 13 september haritu..
ini mummy. ni kat Dangabay. baru je sampai.. kalau perasan,,kt tgn mummy tu ade dodol dlm plastik. sedap sgt dodol tu.. kononye nk makan smabil tgk laut. tapi tah mcm mane si apiez tu boleh salah letak and dodol tu hilang.. hishh!!! kempunan nk mkn dodol taw!! Apiez mengeng! hahaha!





sebelum gi Dangabay tu,, kitorang sempat lg pergi karaoke kat Angsana.. banyak jugakla lagu yang kitorang nyanyi same2... aku ngan apiez mmg gile karaoke. huhu.. ayah pown dulu time mude2 suke nyanyi. skunk sore ye dh kureng sedap.!! hahaha...


Mummy jenis yang x suke bising.. mule2 dye masuk jugak la.. lame2 mummy teros kuar and ajak ayah online same2 kt luar... haha.. (nak tak nak kne la kuar kjap on kan laptop tu untuk mummy tersayang..) huhuhu..






haaaaaaaa... sebelum pergi jerit2 tu,,
men bowling dulu~~~ hahaha..
kaputusan perlawanan utk 3 frame:
ayah: 1emas- 1perak- 1gangsa
aku: 1perak- 2gangsa
apiez: 2emas- 1gangsa





konon.. posing mcm model je... perasan lebih! hahaha!





heeeeeeeeeee.... kalau yg nie.. mungkin la kot mcm model.. hahaha..
siapa kata kalau tiada kekasih maka tiada cinta?
cinta yang aku ada ini lebih bernilai,,
hmm.. rindu kat mummy,ayah,apiez....




























16 September 2010

iNi yanG TerJAdi..

dan bila mata ini memujuk diri untuk bertentang mata denganmu,,
tuhan sahaja yang tahu,,
aku berperang dengan ego dan nafsu..
dan kerana sebab rindu,,
aku melihatmu dalam diam dalam senyap..
aku membayangkan kau sentiasa di sisi,,
seperti dahulu...
aku terasa akan kehadiran kau,,
walau aku tahu ianya ilusi...
perit rasanya pabila ingin memenuhi kehendak dunia..
sehingga aku terpaksa mengorbankan segala rasa..
rasa yg mungkin muncul sekali sahaja
dalam hayatku..
dan ia telah aku korbankan..
dengan kejam..
maafkan aku..
tapi dari hatiku tak pernah hilang rasa itu..
tidak pernah terlintas untuk itu..
kau terbaik bagiku..
kau terbaik dengan kekurangan mu..
tak perlu yg sempurna untuk bersamaku..
kerana ianya akan sempurna seikhlasnya jika kita bersatu..
'AYRY'









13 September 2010

arggGGHHh!!!! B***H!!!

bole tak aku nk jerit puas2???!!!!
Ya Allah.. ujian ape yg kau bg nie...?
kenape bertindih-tindih...??
aku baru je balik dr kampung..
kononnye, aku nk online and update blog aku dgn cite2 tentang raye..
maklumlah..,, aritu aku nk update tp ade 'mangkuk' tu rosakkan mood aku..
malam ni, mood aku dh bek..,,
tp tiba-tiba~~~~~~~
bole pulak masalah timbul lg...
aku takleh cite detail2 sgt.. bahaye..
cume.. aku nk pesan kt someone...
"please...love someone who also love u"
tak guna bercinta dgn brtepuk sbelah tgn...
aku x ase aku bersalah..
tp cinta mereka yg salah..
mereka saling x mempercayai..
sehingga hal kecil pown boleh jd kehancuran hubungan mereka...
SUMPAH. aku x ade niat buruk trhadap mereke..
aku sndiri ade msalah aku..
Ya Allah,, bukakanlah hati mereka berdua..
sinari hubungan mereka..
seterang-terangnye...
to someone,, ALL THE BEST.. HMM...
(sabar2, cite raye insyallah akan di updated)








11 September 2010

ape aku nk cite ek??

ape aku nk cite ek?? emm.. senanye byk/..
nk cite psl raye,,
shopping,,
kuarge..
kawan2...
pic pown aku dh masukkan kt dlm lappy ni,,
ayat2 pown dh pk dh..
tp semua tu hilang tibe2 lepas aku dpt ucapan raye yang menyakitkan hati aku..
arggh!!! benci btol arh!!!
aku nk update blog aku ngn crite2 best yg len,,
bkn crite ni..
huuuuuurmmm....
ahh! x kire! aku akan update jgk crite2 yg aku dh susun tu..
tp mngkin lmbt sikit..
mood aku skunk ni cme nk menyumpah someone je..
hurmm,,
sabar2...
sabar itu indah~~~

07 September 2010

Awal SeptembEr....

pernah tak ase perasaan yg bercampur baur..???
di antara mrh, cemburu, sedih, gembira, takut, benci, sayang, terkejut..?
bila dh campur2 tu sgt teruk,oke.
Tak sangka di awal september dan di akhir ramadhan ini,
mcm2 bende yg terjadi...
dan kadang2 smpai aku ase x percaye ape dh jd..
aku dh gile???!!
mungkin kowt~~~~~~~
hahaha,,
oke,
to someone,,
yeah,, kite dh luangkan mase bersame,,
seronok dan menarik,,
but we just cn be friend..
i knw u'll read this..
so, just b friend,,
coz im not ready to gve any comitment on any relationship,,
but its great to be hang out with u las time..
thnks, kawan..
to someone,,
u always bz..
i dont thnk so u can read my blog..
since u r so bz, u hve a big comitment wif ur bir career..
umur kite pown terlalu jaoh,,
i thnk its useless..
thnks about ur feeling toward me..
but seriously,, our level r not same..
and it 'll never success..
i swear u r the nice man i ever met..
suke sgt bila discuss2 hal2 agama with u..
seriously,, it made me feel peace..
but to hve a relationship wif u,
i thnk, its not the rite time,now...
mybe theres another time..,,
to someone,
u r so sweet!!
mesti nk tergelak je bila bercakap dgn u..
i like ur style,,
i like the way u think about future..,,
i like ur voice,,
i like ur smile,,,
i lke the way u make all the joke,,
but when everytime u said u **** me,,
seriously,, i dont knw how 2 respond wif it..
hmmm.. tp i ase kit e boleh jd kawan jgk...
hidup masih pnjang,,
i just serahkan segalanya pd Allah,,
to someone,,
phhrrbbbb!!!!
hate u!!!
hahaha..
takla,, acctly,, i love u...
eh2!! 'love' kt sini bermaksud 'syg' oke..
haha..
u knw wht,,
org knl awak,, sjk awk single..
everyday awk cite pasal tht girl,,
and im the person yg penat memerah idea mcm ne nk tlg pncing hati dye..
hahaha! baiknye aida sofea ni ek...,,
hahaha!!
dan kembali ke topik,,'awal september'..
ape yg berlaku ialah,,
awk bersame si dye,, soooooooooo sweet~~~~
hey,, nanti dh kawen,, org nk meja VIP taw!
hahaha!
to someone,,
haha.. klakar gile bile after 3 years kita berpisah.,
u boleh cari i lg kt fb..
haha!!
yeah,, our story mmg cinta monyet bg i...
haha,, klakar gile,,sbb time tu kite budak2 lg..
haha,, becinta mcm ape2 je..
haha..
but, serioously, it was like a sh*t, when u left me at tht tme..
u just hilang mcm tu je..
seriously,, i mcm nk bunuhhh u je!!!
haha,, tp smua dh abis cite,,
so,let just b friend,,
haha!
to someone,,
heyy,, after 2 months...
we met again..
and when we met on tht time,,
yeahh.. we r nothing...
heyy,, i swear, u r the nice person who i ever have as a someone special last time..
ow boy,, u just keep it up ur quality life now..
and after tht u cn thnk about ur soul mate..,,
oke,
friends forever,oke..
owwwkeyyy~~~~~~~~~~~~~~,,hmmm..
to someone,,
5 sept 2009..
heyy,, its between me and u...!
da*n! our relationship yang buat org jd mcm nie!
our last relationship yang buat segalanya bercampur baur..
only u n me yang tawu ape puncanya..
heyy!! I HATE U!!!
HUmmmpH!!!
(sorry gne bhase n image kasar)
oke.thts all..
ini semua untuk aku luahkan segala yang aku rase..
tapi x semuanye ar.. kunk dh mcm diari pulak blog nie..huhu..
to someone yg terase dirinya yg aku cerita,,
heyy,, lau terase mrh or pape sori ar..
just luahan semata-mata...
sbb,, semunye brlaku di awal september!!
tensyen aku!
huhu..
papepown...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari