Para Penyiasat Saya

24 August 2010

kelip2ku sangka api, kalau api mana puntungnya..?


hilang ghaib ku sangka mati, kalau mati mana kuburnya..??



ye! aku mencari-cari kau!

kau hilang mcm tu je!

kau x pikir perasaan aku lagi ke?

kau mrh aku ke?



maafkan aku kalau tempoh hari aku lyn kau mcm nk x nak..

tp aku mmg x boleh nk ade hubungan yg serious...

sebab tu aku layan kau mcm tu..

tp x bermakna aku nak kau terus lupekan aku!

aku x suroh kau delete aku dari idop kau!

aku sedar diri aku siape,,

sebab tu aku xnak rapat2 sgt dengan kau..

aku taknak beri harapan..



sekarang kau senyap sangat..

kau bz sgt ke??

dh xde lg yg nak kejutkan aku sahur..

dh xde lg yang nak nyanyikan aku lagu 'yang terindah'..

dh xde lg yang nk beri ceramah2 tentang perasaan dan agama...

dh xde lg yang nak ckp 'syukran ya habibi' kt aku..



kalau betul pown kau dh xnak kawan dgn aku,,

atau kau dh kecik ati dgn aku,,

at least balas la bile aku wish kau befday haritu..

dua2 nombor kau aku sent...



tapi papepown,, aku doakan kau maju dgn kerjaya kau sekarang,,
DAN....
sekali lagi...


sahabatmu,,

AIDA SOFEA








No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari