Para Penyiasat Saya

28 August 2010

DMC1A dan Speech to Introduce itu INDAH

kEcoh kelas DMC1A time COM165..
kitowang ade Speech to Introduce yg membawa 5markah..
mcm2 gelagat dak2 DMC1A ni,,
tajuk : To Indtroduce My Self

so, to all DMC1A,,
sebagai slh seorang classmate korunk,,
dan aku mmg syg korunk,,

mmmuuahhahahahaHAHAHA!!!

aku relakan diri menggunakan sedikit mase aku utk siapkan bende nie..,,
(x sedar2 ade test pasni. satu apapepown x bace lg ni. haha!)
dan aku harap,DMC1A akan selalu dan terus meriah!!
so, terimalah,,

SEMOGA TERHIBUR!!!




our Mr.Fakrulnizam a.k.a Mr.F a.k.a Cute Lecture (cute ke?? haha!)




"Hello"


"I cant stand anymore.. huahahaha!!"


"focus..focus..focus.."






siapa punye agak2?? hahaha!!



OUR HOT STUFF!!! MISS ZAINAB!!!




oke,, skunk tiba mase utk bhagian yg paling aku suke...
CANDID!!!! hahhaahahahaa!!!..


ape suhail tgh buat tu??? OMG!!!








which one?? CLASS REP OR ASS. CLASS REP??
hahaha!! :D


OUR CLASS REP!!! (or kite panggil dye 'chomel'...!hahaha!!)






oke. TIDAAAKKKK!!!!
owh...why nad???
(nad.relaks k..sory aku ltk pic nie..but i really2 LOVE pic like this.thnks to b my 'model',nad..hahahaha!!)


owyeah,,owyeah....!!!

oke,this part pic2 yg aku x upload kt FB,,
so,,kt sini lah pic2 korunk,,
huhu..
hahaha...
AHAHAHAHAHAHAHA!! (aku ase best gile wat kje ni.,,:DDD)

NGEEEEEEEE~~~~
HAHAHA!! aku ase setakat ni jela ea...
next time,,aku wat lagi.. PROMISE! HAHAHA!!
mane2 pic yg korunk x suke tu,,
aku mintak maaf..
and soooorry jgk coz 'bahan'kan korunk dlm blog aku nie..
sesape yg ade blog,, follow2la aku..
korunk add aku,,
on the spot aku follow korunk balik..,,
hahaha!!
GLAD TO BE MASSCOMERZ WITH korunk!!
(bahase rojak sikit. rojak itu indah~~)

ermmm... whoooaa!!!
laparr seyh.. g bazaar ar!!!
thnks sudi bace,, ^___________^
DMC1A itu INDAh~~~
bye2!!!


























































































































HanYa kerana Facebook


kali ni,xde kaitan dgn cerita2 CINTA...

ini tentang perhubungan yg serasi antara seorang teruna dan seorang dara...

hanya kerana Facebook,,



dan semunya bermula,,

bila kami saling ber'IM' dan berkomen2 di FB,,

semua best2 je..

lepastu,,kami ber'YM' pulak,,

byk story2 kami dh kongsi...

kami lukis mcm di 'doodle'..

haha,, seriously,,lukisan dye TEROKK!!

haha,, tp sweet ...,, ^___^


lepas tu,, kami mula berhubung melalui

lagi byk lah kami berborak..

hahaha,,


tapi dye bukan buah hati aku,,

bukan skandal aku,,
dye ialah.............
PAKCIK MAMAT...!!!
my 'abang angkat'...!!

shhhhh... i knw his secret... hehe.. huhu.. about 'Makcik'..

haha,, so, kat sini membuktikan,,

i'm not ready to find someone special in my life,,
hehe.. rindu mummy,ayah,apiez!!!

"Single itu Indah"






24 August 2010

kelip2ku sangka api, kalau api mana puntungnya..?


hilang ghaib ku sangka mati, kalau mati mana kuburnya..??



ye! aku mencari-cari kau!

kau hilang mcm tu je!

kau x pikir perasaan aku lagi ke?

kau mrh aku ke?



maafkan aku kalau tempoh hari aku lyn kau mcm nk x nak..

tp aku mmg x boleh nk ade hubungan yg serious...

sebab tu aku layan kau mcm tu..

tp x bermakna aku nak kau terus lupekan aku!

aku x suroh kau delete aku dari idop kau!

aku sedar diri aku siape,,

sebab tu aku xnak rapat2 sgt dengan kau..

aku taknak beri harapan..



sekarang kau senyap sangat..

kau bz sgt ke??

dh xde lg yg nak kejutkan aku sahur..

dh xde lg yang nak nyanyikan aku lagu 'yang terindah'..

dh xde lg yang nk beri ceramah2 tentang perasaan dan agama...

dh xde lg yang nak ckp 'syukran ya habibi' kt aku..



kalau betul pown kau dh xnak kawan dgn aku,,

atau kau dh kecik ati dgn aku,,

at least balas la bile aku wish kau befday haritu..

dua2 nombor kau aku sent...



tapi papepown,, aku doakan kau maju dgn kerjaya kau sekarang,,
DAN....
sekali lagi...


sahabatmu,,

AIDA SOFEA








Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari