Para Penyiasat Saya

18 July 2010

LPPKP UiTM (17 & 18 Julai) TERBAEK!!!



LPPKP terBAEK!!!




TAK BORING langsung dan SANGAT HAPPENING!!!
haha!!

bagi student DMC1A yg bace blog Cik Shophie ni mesti setuju dgn statemen di atas..

sgt2 menarik program LPPKP selama dua hari..

dari 17 julai hingga 18 julai..



program ape???

errmmm...yg Cik Sophie leh jelaskan,,

program LPPKP ni mcm program insania dan LDK (latihan dalam kumpulan..)

semua student part 1 terlibat dan untuk student MASSCOMM pastinya tidak terkecuali...



okela,,untuk cerita pd 17 julai,,mungkin lakot ade boring sikit...

sbb kene dgr ceramah..

tapi tak ninafikan setiap bait2 ayat yg di sampaikan oleh para penceramah aritu penuh dgn input2 yg berguna...



dr sudut permehatian Cik Sophie,, ade part2 dlm ceramah tu ,, semua siswa siswi jd segar..

dan...ade jgk part2 yg mnjadikan ramai sgt siswi dan siswa melentok-lentok...

ade yg sampai tersengguk-sengguk!! haha!!!

dari situ,, Cik Sophie dpt membuat satu kesimpulan bahawa,,

penceramah seharusnya mengabil langkah untuk berinteraksi sesama para siswa dan siswi selain memberi input kpd kami semua...

bukan nk komen lebih2.. ini sekadar pndangan dan pndapat dari Cik Sophie yg tak seberapa ilmunya ni...~~~ huhu...



bila masuk hari ke-2,, 18 julai...

wah2!!! gempakz!!

mcm2 aktiviti ade...

dari 8.30 pg smpaila 4.30 ptg..



bermula dgn aktivi 'ice breaking' dan seterusnya LDK...

semua menunjukkan bakat dan keyakinan masing2..

maklum saje la,, Masscommerz ni mmg byk mulut..

so,,kecoh gilewz la kelas Cik Sophie td...

hahaha!!!



nice lg bile Penasihat Komed UiTM adalah yg menjaga kelas Cik Sophie...

thnks to Mdm. Wan Rozita.. beliau sgt2 sporting,, dan segala aktiviti berjalan lancar kerna beliau.. :)









time LDK dan perbentangan,,semua bersemangat..

dan.. TAHNIAH kepada kumpulan TakeCinta yg juga merupakan kumpulan Cik Sophie...

antara ahli TakCinta ialah Bella,Azwan,Ida,Nad,qisti,fatin,megat,khai dan Cik Sophie sndiri...

korang mmg gempakz!!! hahaha!!!

kumpulan2 len pown gempak juga... :)



tapi........'TakeCinta'????

mcm pelik je an name tu...?

oke,, meaning bg TakeCinta ialah... Tak Kenal Maka Tak Cinta...

ngeh3~~~ (papejela~~~haha)







dan...... daripada program LPPKP ini jugalah,,


Cik Sophie dan rakan kelas DMC1A kini semakin akrab...

semua sudah mula merapatkan jurang yg dulu ada...tp kini kami bagai satu keluarga...~~~^_^



oke,,tuje la nk cite...assigment byk lg x siap nie... hehe3,,,

Cik Sophie stop jalan dulu la yerk...

assalamualaikum~~~



papepown.................................GO MASSCOMM!!!!







~~TAKECINTA~~





No comments:

Mungkin Ini Cerita Yang Anda Cari